Forsiden | Coaching | Selvutvikling | Medarbeidere | Ledere | Timebestilling | Om Wenche | Kontaktinfo

Om Wenche


Jeg har min grunnutdanning som pedagog i teaterkommunikasjon, litteraturhistorie og sosialpedagogikk. Har jobbet i offentlige skoler på alle klassetrinn som pedagog og prosjektlærer i musikk og drama samt estetiske fag i 12 år. Har drevet impressariovirksomhet for både norske og utenlandske artister, og har lang fartstid innen arrangement. Og i næringslivet har jeg 15 års praksis, samt hatt oppdrag som trener for tidligere Tønsberg Helsestudio i 5 år, hadde instruksjon innen rytmisk kondisjon og styrketrening.

Som kvalifisert Coach og pedagog har jeg 6- års godkjent universitet/ høgskoleutdanning; Etterutdanning : Eksamner - Personal og adm. ledelse, pedagogisk Veiledning og Coaching, med kvart semester i lingvistikk. Har juridiske fag innen familierett, arverett og arbeidsrett. Har 17 års privat juridisk erfaring.

Min jobb bakgrunn spenner seg fra produsent og regioppgaver for teater og konsertscener, til kurser innen praktisk konflikthåndtering til dataprosjekt IKT og markedsføring. Har drevet eget virke siden 2002, og formidler tjenester innen Coaching, juridisk rådgivning og musikk. Og har 4 års bakgrunn som kvalifisert Veileder og Coach. Kan vise til referanser fra Høgskolen i Vestfold og Hedmark, samt folkeuniversitet i Tønsberg.

Jeg ønsker å kreditere mine dyktige Coach forelesere, og mine Coachveiledere, Jurist og Coach, Kari Skjaker, Oslo, og Arild Nilsen, Coach og pedagog, tidl. kapt. Løytn. Sjøforsvaret. Takk for nyttig sparring, inspirasjon og støtte dere har gitt meg. Dette resulterte i min oppstart av egen coaching praksis.

Som din Coach kan jeg vise til mange fornøyde veisøkere i min praksis. Ser frem til å treffe DEG!

© Wenche Sande Samnøy

Nettsidene er produsert av Stian Andersen